Tuesday, November 28, 2006

Wihch Hunter Robin



Witch Hunter Robin

Distributed OS sınavının verdiği dayanılmaz hafiflikle, ve TQM de ki uyuklamalarımın ardından evime vardım ve başladığım işi bitirmeye karar verdim :)
Saat 23:00 civarı kaldığım yerden 19. bölümden itibaren izlemeye başladım, 26. ve son bölüm bittiğin saat 03:00'a gelmişti, gerçekten son zamanlarda yaptığım en eğlenceli işti.
Kısaca Robin'den bahsedeyim; hikaye insanlara zarar veren cadıları avlayan uluslar arası bir organizasyonun japonya koluna (STN-J) avrupadan yeni bir avcı gönderilmesiyle başlıyor, evt söz konusu avcı Robin :) ama Robin diğer avcılardan farklı yeteneklere sahip. Hikayede ki karizma beyimiz Amon avcılık işinde ustalaşmış,
Sakaki, Karasuma Miho, Michael, Dojima ise takımın diğer elemanları, mesleki açıdan en ilginci 7/24 bilgisayar başında oturup, metal veya hardrock tarzı müzikler dinleyen hackerımız Michael :)

Anime seven sevmeyen herkese tavsiyemdir, mutlaka izleyiniz :) Sunrise Inc. 'e bu başarılı çalışmasından dolayı teşekkürü borç bilirim, ayrıca seriyi benimle paylaşan oguz the darkbird'e selamlar, görüşmek üzere ...
keep on blogging...

No comments: